ŠPORTSKI CENTAR VIŠNJIK U ZADRU UVODI PLATFORMU MOJEKARTE

Višnjik, Zadar
READING TIME: 2 MINUTES

 

U zadarskom Športskom centru Višnjik u završnoj je fazi projekt implementacije višenamjenske digitalne platforme Mojekarte. Izvedbeni projekt, u kojem će polivalentna, višekanalna platforma Mojekarte zamijeniti stari program, obuhvaća uvođenje podrške za upravljanje prodajom svih vrsta dnevnih i sezonskih ulaznica na lokalnim blagajnama Športskog centra Višnjik te podrške za upravljanje bazom vlasnika sezonskih ulaznica, kao i povezivanje lokalne prodajne platforme s portalom Slobodne Dalmacije croatia-tickets.com putem kojeg će se vršiti on-line prodaja.

 

Nova platforma podržavat će pet vrsta ulaznica: 1) klasične ulaznice ispisane na termalnom papiru na blagajnama ŠC Višnjik, 2) sezonske ulaznice na plastičnim karticama, 3) klasične ulaznice printane na zaštićenim blanketima distributera, 4) print@home ulaznice prodane putem portala croatia-tickets.com i 5) elektroničke ulaznice pohranjene na pametnim telefonima. Kontrola autentičnosti i valjanosti tako velikog broja različitih ulaznica veliki je izazov pa će se njihova provjera vršiti elektronički pomoću namjenske aplikacije Mojekarte Access Control instalirane na suvremenim ručnim terminalima Zebra. Isti osiguravaju jednostavno rukovanje, odličnu ergonomiju i stabilan rad te izuzetno brzo i učinkovito skeniranje s prosječnim kapacitetom od 20 do 30 ulaznica u minuti, odnosno od 1.200 do 1.800 ulaznica na sat. Sustav kontrole ulaza osmišljen je do najmanjih detalja pa je službi osiguranja omogućeno on-line praćenje podataka kontrole ulaza u stvarnome (real-time) vremenu.

 

U posljednjih 10 mjeseci to je već peti izvedeni projekt kojeg ekipa Mojekarte radi na daljinu i bez fizičkog prisustva na lokaciji korisnika. Nakon uspješno završene implementacije, platforma Mojekarte bit će stalno prisutna u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Puli, Velikoj Gorici, Opatiji, Daruvaru, Bjelovaru, Gospiću, Kastvu, Kostreni, Krku, Malom Lošinju, Korčuli, Šibeniku, a sada i u Zadru.



Rijeka, veljača 2021. godine.
Zoran Bistrički, savjetnik za e-poslovanje