KAZALIŠTE ULYSSES UVODI PLATFORMU MOJEKARTE

Teatar Ulysses
READING TIME: 4 MINUTES

 

KAZALIŠTE ULYSSES UVODI PLATFORMU MOJEKARTE

Festival Ulysses, koji će se održati u terminu od 16.7. do 29.8.2021., na otocima Mali i Veliki Brijun uz zapadnu obalu Istre, u svojem 21. izdanju surađivat će u segmentu prodaje ulaznica s marketinškom i prodajnom platformom Mojekarte.hr, a za pripremu festivalskih predstava, prodaju ulaznica na festivalskoj blagajni u Fažani i elektroničku validaciju ulaznica prilikom ukrcaja na brod koristit će polivalentno rješenje Mojekarte.

Ulysses otvara svoju 21. sezonu velikim koncertom svojeg osnivača, Rade Šerbedžije. Uz pratnju benda Zapadni kolodvor na atraktivnoj ljetnoj pozornici tradicionalno će mu se pridružiti niz znanih gostiju, njegovih prijatelja. Događaj, koji karakteriziraju specifičan ugođaj i topla atmosfera koji proizlaze iz unikatne i izuzetne interakcije izvođača s auditorijem, već godinama privlači brojnu međunarodnu publiku.

Ove sezone Ulysses prvi put priprema i zajednički projekt regionalnih kazališta, okupljenih pod imenom RUTA Grupa Triglav (Regionalna unija teatara). U sklopu projekta osim teatra Ulysses predstavit će se Kamerni teatar 55 iz Sarajeva s predstavom Vedrana Fajkovića Pozorište za početnike, Beogradsko dramsko pozorište s predstavom Slobodana Obradovića (po motivima filma E. Scole) Ružni prljavi zli te svojom kultnom predstavom K. Kena/D. Wassermana Let iznad kukavičjeg gnijezda, Gradsko pozorište Podgorica i Barski ljetopis s Don Quijotom po motivima Cervantesa, Dramski teatar Skoplje s predstavom Dušana Kovačevića Hipnoza jedne ljubavi i Mestno kazalište iz Ljubljane s predstavom Ize Strehar Iskoristi i odbaci me.

U ovogodišnjem izdanju festivala organizator će se od programskih mogućnosti, koje nudi polivalentna digitalna platforma Mojekarte, poslužiti alatima Mojekarte Event SetUp za pripremu festivalskih predstava, Mojekarte Box Office za podršku prodaje ulaznica i paketa ulaznica na blagajni festivala u Fažani te Mojekarte Access Control za elektroničku validaciju ulaznica, dok će se on-line prodaja ulaznica vršiti putem marketinške i prodajne platforme mojekarte.hr. Za 22. izdanje u 2022. godini organizatoru festivala preostaje da razmisli i odluči, može li za potrebe festivala Ulysses iskoristiti i neku od naprednijih mogućnosti platforme, prije svega: custom webshop, CRM, merchandise, membership management, loyalty management, accreditation management i druge.

Otvaranje on-line prodaje ulaznica za 21. izdanje Ulysses putem platforme Mojekarte.hr planirano je za 1. srpnja, a kupci će moći kupljene ulaznice ispisati u print@home obliku ili ih prenijeti na svoj pametni telefon. Prilikom ulaska gledatelja na brod, koji prije svake predstave kreće iz luke u Fažani za Brijune, sve će se ulaznice skenirati, a njihova autentičnost i valjanost automatski će se provjeravati putem rješenja Mojekarte Access Control. Ovlaštene osobe iz ekipe organizatora imat će putem aplikacije Mojekarte Alpha Analytics mogućnost nadzora nad prodajom i provjerom ulaznica u stvarnome (real time) vremenu.

Tvrtka Moje karte d.o.o. Rijeka nudi organizatorima festivalskih zbivanja najnaprednije digitalne alate za marketing i prodaju ulaznica, ali i drugih produkata koji su karakteristični za industriju priredbi i događaja. Uz podršku prodaji ulaznica nudimo i rješenja za: preliminarne rezervacije, izdavanje narukvica, punjenje pretplatničkih računa, beskontaktno plaćanje s pretplatničkim računima na blagajnama ugostiteljskih objekata, elektroničku validaciju ulaznica i kontrolu ulaza posjetitelja, Q-ponski marketing i mnoga druga.

Rijeka, 1. srpnja 2021.