Obavijest kupcima ulaznica za otkazane događaje

  • Added 14.03.2020 at 17:01
Obavijest kupcima ulaznica za otkazane događaje

Poštovani,

Svim kupcima koji su putem portala mojekarte.hr kupili ulaznice za događaje u Republici Hrvatskoj koji su otkazani zbog mjera suzbijanja širenja virusa bit će napravljen povrat sredstava u što bržem mogućem roku.

Molimo vas za malo strpljenja jer otkazano je dosta događaja. Čim odradimo povrat sredstava obavijestit ćemo vas mailom na e-adresu vašeg korisničkog računa.

Danas, u subotu 14. ožujka, primili smo i obavijest PBZ Carda, našeg ugovornog partnera za online transakcije, o prekidu automatske obrade refund transakcija (povrata). Djelomičnu obavijest prilažemo ispod. Obavijest je djelomična jer smo iz nje maknuli upute o proceduri i koje sve podatke trebamo poslati PBZ Cardu, a sama obavijest ukratko znači da više ne možemo sami odrađivati povrate sredstava nego sve zahtjeve mi trebamo poslati PBZ Cardu na provjeru što će nas dodatno usporiti i onemogućiti da odradimo povrate sredstava tempom kojim bismo to mi, a vjerujemo i vi, željeli.


Vi, naši kupci, ne morate učiniti ništa, nego vas još jedanput molimo za malo strpljenja, a djelomična obavijest glasi:


Poštovani,

Ovim putem vas želimo obavijestiti kako smo zbog povećanog rizika od rizičnih/zlonamjernih refund transakcija u ovim izvanrednim okolnostima i specifičnom modu rada prisiljeni povremeno prekidati automatiku procesa obrade povrata transakcija radi potrebe pojačanog monitoriranja refund transakcija. Do ponovne aktivacije automatske obrade refund transakcija molimo prodajna mjesta da sve zahtjeve za povratima dostavljaju isključivo PBZ Cardu na provedbu dodatnih kontrola. Za provedene zahtjeve naša služba podrške poslat će povratnu potvrdu o vremenu i načinu rješavanja zahtjeva.

Na kraju još jednom želimo istaknuti da razumijemo i ispričavamo se zbog mogućih poteškoća u procesu refund transakcija, ali vas istovremeno molimo i za razumijevanje s vaše strane.

S poštovanjem,
Sektor prodaje i upravljanja prodajnom mrežom