OBITELJ MOJEKARTE ŠIRI SE PO HRVATSKIM OTOCIMA

Obitelj Mojekarte širi se po hrvatskim otocima
READING TIME: 2 MINUTES

 

Drago nam je da možemo u obitelji Mojekarte izreći dobrodošlicu novom članu – Centru za kulturu Korčula. Ponajviše jer nas veseli da je nakon Lošinja i Krka, Korčula postala treći hrvatski otok na našoj mapi korisnika platforme Mojekarte™. Zbog složene situacije s epidemijom Covid-19 ovo je, poslije Daruvara, već drugi projekt uvođenja digitalne platforme Mojekarte™ koji je odrađen isključivo putem interneta te bez prisustva ekipe na samoj lokaciji. To prije svega manifestira vrhunsku osposobljenost i profesionalnost našeg tima podrške, no ujedno nas svaki uspješno završen projekt bez našeg fizičkog prisustva na novoj lokaciji dovodi i do spoznaje da je platforma Mojekarte™ vrhunski osmišljeno te u inženjerskom smislu odlično izrađeno korisničko rješenje koje je, ma koliko god da je u svojoj srži zahtjevno i kompleksno, tako jednostavno i intuitivno za uporabu da je dovoljno samo 90 minuta kako bi ga novi korisnici bili sposobni samostalno koristiti. Najveća su nam nagrada komentari korisnika poput ovoga Ma tko bi mislio da sve to može biti tako jednostavno. Prije nam je trebalo pola dana za pripremu programa za naredni tjedan, a sada samo nekoliko klikova i… završeno. Ili recimo ovoga Pa ovo je nevjerojatno. Program mi izbaci karte i račun prije nego što uspijem pospremiti novce u blagajnu.

Digitalna platforma Mojekarte™ iz godine u godinu učvršćuje, ali i jača svoju poziciju na hrvatskome tržištu informacijskih rješenja za potrebe industrije priredbi, događaja i manifestacija, a osim u našem domaćem gradu Rijeci, s našim rješenjem i pratećim uslugama danas smo prisutni i u Zagrebu, Splitu, Puli, Bjelovaru, Daruvaru, Opatiji, Šibeniku, Kostreni, Kastvu, Krku, Malom Lošinju, Našicama, a sada i u Korčuli.

Vjerujemo da će se dobar glas o digitalnoj platformi Mojekarte™ i odličnoj podršci njezinim korisnicima širiti i u buduće te da ćemo na mapu korisnika digitalne platforme Mojekarte™ u narednim mjesecima dodati još koji grad.

Rijeka, studeni 2020.

Zoran Bistrički, savjetnik za e-poslovanje