Otkazana je predstava SHAKEspeare na EXit!

  • Objavljeno dana 07.08.2016 u 15:28
Otkazana je predstava SHAKEspeare na EXit!

Poštovani,

nažalost, nemamo sreću s ovogodišnjim izvođenjem predstave ''SHAKEspeare na Exit!''. Nakon dvije odgode predstave zbog lošeg vremena, ovaj smo put primorani otkazati izvođenje predstave na 25. Kastafskom kulturnom letu zbog iznenadne spriječenosti glumačke postave.
Organizacijski timovi Teatra EXIT i 25. KKL-a su radili sve što je bilo u moći da se predstava održi unatoč svim poteškoćama.

Kako bismo vam se na neki način odužili za svo strpljenje i razumijevanje koje ste nam ukazali, uz povrat novca za predstavu "SHAKEspeare na EXit!" poklanjamo vam ulaznice za predstavu ''Marlene Dietrich'' s Ksenijom Prohaskom koja će se održati u petak, 12.8. na Crekvini u Kastvu.

Povrat novca za kupljene ulaznice za predstavu ''SHAKEspeare na Exit!'' možete ostvariti na prodajnim mjestima gdje su ulaznice kupljene, a na istim mjestima možete i preuzeti besplatne ulaznice za predstavu "Marlene Dietrich". Povrat novca za ulaznice kupljene putem Interneta vršit će se izravno na račune s kojih je kupovina obavljena, a uz predočenje vaučera u festivalskom uredu Kastafskog kulturnog leta, moguće je preuzeti besplatne ulaznice za predstavu ''Marlene Dietrich'', do petka, 12. kolovoza u 21:00 h.


Više informacija možete dobiti na 051 691 610 u ponedjeljak od 09:00 do 21:00, ostalim danima od 16:00 do 21:00 h.


Hvala na razumijevanju :)
Vaš KKL tim