KONCERTNI URED ZADAR UVODI PLATFORMU MOJEKARTE

Koncertni ured Zadar
READING TIME: 4 MINUTES

 

KONCERTNI URED ZADAR UVODI PLATFORMU MOJEKARTE

Nakon uspješno završene implementacije u Šibeniku, gdje je u prvoj polovici lipnja platforma Mojekarte uvedena u Kuću umjetnosti Arsen, s kojom upravlja tvrđava kulture Šibenik, u drugoj se polovici lipnja ekipa Mojekarte virtualno seli malo sjevernije u Zadar. Tamo započinje prvi u nizu implementacijskih projekata, koji imaju za konačan cilj da putem integrirane polivalentne platforme Mojekarte povežu kulturne ustanove grada Zadra u objedinjenu marketinško prodajnu mrežu te ponude građanima i turistima suvremenu i njima prilagođenu uslugu informiranja i prodaje uz najbolje moguće korisničko iskustvo. Kad cilj projekta bude uspješno realiziran, Zadar će postati prvi hrvatski grad s naprednom informacijskom infrastrukturom u vidu objedinjene platforme za podršku marketinga i prodaje svojih kulturnih produkata.

Osim krovnog internetskog portala za prodaju ulaznica, a u nekoj, nadajmo se bliskoj budućnosti i drugih produkata koji su karakteristični za industriju priredbi i doživljaja, objedinjena marketinško prodajna mreža imat će i svoje centralno prodajno mjesto u Kneževoj palači, gdje će građani i turisti moći dobiti cjelovite informacije o kulturnoj ponudi grada te kupiti ulaznice za sva kulturna zbivanja u Zadru. Obnovljeni prostori Kneževe palače primjer su revitalizacije kulturnoga dobra prilagođenog potrebama današnjih korisnika kulturne ponude i interpretacije kulturne baštine na originalan način. Kneževa palača danas može ugostiti tehnički najzahtjevnije svjetske izložbe i koncerte klasične glazbe što gradu Zadru i Zadarskoj županiji otvara niz mogućnosti u podizanju razine kulturne ponude i stvaranju novih kulturnih sadržaja. Rekonstrukcijom Kneževe palače ovaj dio Zadra postao je novi društveni, kulturni i turistički centar grada, a njezinim uređenjem i stavljanjem u funkciju ostvarile su se infrastrukturne pretpostavke za dugoročni razvoj grada Zadra i Zadarske županije kao kulturno turističke destinacije.

U premijernom implementacijskom projektu digitalna platforma Mojekarte bit će uvedena u Koncertni ured Zadar, sa sjedištem i uredima u Kneževoj palači, koji će putem tog projekta dobiti svoj vlastiti back office i box office, ali i svoju vlastitu te potpuno prilagođenu i integriranu internetsku prodaju ulaznica. Nakon uvođenja osnovne platforme i stjecanja određenog iskustva korisnika, bit će prilika da se u gradu razmisli o uvođenju Zadarske kulturne kartice ili nekog tome sličnog loyalty programa, koji bi gradsku kulturu dodatno približio građanima i učinio je još dostupačnijom.

Ekipa Mojekarte s tim projektom nastavlja svoje poslanstvo širenja suvremene i napredne paradigme digitalizacije marketinga i prodaje te povezivanja kulturnih ustanova, ali i uvođenja naprednih produkata kao što su programi članstva (Membership management), programi povjerenja (Loyalty management), paketni produkti (Packages) i drugi.

Zadar – Rijeka, lipanj 2021.g.