Obavijest kupcima ulaznica za utakmicu HNK Rijeka : HŠK Zrinjski

  • Vpisana dne 09.10.2019 ob 20:03
Obavijest kupcima ulaznica za utakmicu HNK Rijeka : HŠK Zrinjski

Zbog izbjegavanja problema pri ulasku na stadion za utakmicu HNK Rijeka : HŠK Zrinjski molimo vas da pripremite svoje print@home ulaznice koje su kreirane na vašem korisničkom računu. Ulaznice možete ispisati ili pokazati na svom pametnom uređaju (mobitelu, tabletu).

Molimo vas da pripremite ulaznice, a ne potvrdu o predautorizaciji ili potvrdu o kupnji koju ste dobili na e-mail.
Vaše ulaznice nalaze se na vašem korisničkom računu.

Postupak prijave na korisnički račun:

  • Na stranici Mojekarte.hr, u gornjem desnom kutu nalazi se ikona za prijavu
  • Nakon pritiska na gumb 'Prijavite se' otvorit će se nova forma za prijavu, gdje treba unijeti korisničko ime (e-adresu) i zaporku.
  • Ako ste se prilikom kupnje ulaznica prijavili putem društvenih mreža (Facebook, Google+), potrebno je prilikom prijave kliknuti na gumb društvene mreže kojom ste se registrirali/prijavili
  • Nakon što kliknete gumb 'Prijavite se', otvorit će se nova stranica s vašim korisničkim profilom
  • Pod 'Zadnje kupnje' -> 'Broj narudžbe', kliknite na broj narudžbe npr. 107281
  • Otvorit će se narudžba s ulaznicom/ulaznicama i opcijom ispisa ulaznica ili slanjem ulaznica u elektorničkom obliku na pametni uređaj (ovom opcijom ulaznice se šalju isključivo na e-adresu korisničkog računa kojom je kupac prijavljen)

Ako imate problem prilikom pronalaženja, s ispisom ili slanjem print@home ulaznica na svoju e-adresu, slobodno nam se obratite na [email protected].

Primjer kako izgleda print@home ulaznica nalazi se u gornjem dijelu ove obavijesti. Kliknite na sliku kako bi se povećala.

Vidimo se u subotu na Kantridi!  :)