31. LJUBLJANSKI MEĐUNARODNI FILMSKI FESTIVAL OVE SE GODINE ODRŽAVA U ONLINE FORMATU!

31 LIFE

 

31. Ljubljanski međunarodni filmski festival ove se godine održava u online formatu!

Filmski program 31. Ljubljanskog međunarodnog filmskog festivala (LIFFE) moći ćete pogledati online u periodu od 11. do 22. studenog 2020. Pomoću platforme VoD (Video On Demand / Video na zahtjev) posjetiteljima virtualnog filmskog festivala bit će omogućen uvid u najbolje i najnovije od onoga što su u ovim zahtjevnim vremenima napravili filmski umjetnici!


KUPNJA ULAZNICA


Kako, gdje i kamo na LIFFE?

Ove godine želimo na Liffe!
Ove godine LIFFE ćemo pratiti s kauča putem internetske platforme Cinesquare.net. Na festivalskoj stranici liffe.si uz svaki film pojavit će se gumb "Ogled filma", koji će vas usmjeriti izravno na platformu VoD.

Gledanje filmova je besplatno?
Na žalost nije. Cijena pojedinačne projekcije je 6,90 EUR.

Gdje se može kupiti kod za gledanje filma?
Na festivalskoj stranici  www.liffe.si pregledajte program i odaberite filmove, a kod svakog filmskog naslova naći ćete gumb KUPNJA. Ako niste prijavljeni na stranicu mojekarte.si, registrirajte se i dodajte izabrane filmove u virtualnu košaricu te izvršite kupnju odabranim sredstvom plaćanja. Na virtualnoj ulaznici, koju dobijete, zapisan je kod koji upisujete na Cinesquare.net.

Jedan kod važi za sve filmske naslove?
Ne, svaki filmski naslov ima svoj kod koji je važeći četiri sata od unosa na Cinesquare.net. Odabrani film možete zaustaviti, prevrtjeti unatrag, preskočiti scene, važno je samo da s gledanjem završite u roku od četiri sata.

Svaki film ima svoj unikatni kod?
Tako je.

Kod dobijem tako da kupim ulaznice na internetskom portalu Mojekarte.si?
Tako je. Nakon završene kupnje kod će vam se ispisati na ulaznici, odnosno, ulaznicama ako ste odlučili pogledati više filmova.

Kako radi Cinesquare?
Vrlo jednostavno. Na internetskoj platformi Cinesquare.net registrirajte se prateći  upute. Kad dovršite registraciju otvorite tab festivali i izaberite LIFFe. Filmovi su razvrstani po grupama ili po abecedi. Izaberite film, kliknite gumb za projekciju, unesite kod i odmah ste u vašoj intimnoj i udobnoj kinodvorani.

Što je s pratećim programom?
Prateći program možete pratiti na FB LIFFe i YT Cankarjevog doma.

A festivalsko središte?
Ove si ga godine možete pripremiti prema vašem ukusu i željama. Kažu da je doma ipak najljepše.


ZADNJI JE TREN DA KUPITE ULAZNICU I UDOBNO SE SMJESTITE NA VAŠEM KAUČU!