Odgođen koncert Željka Joksimovića

  • Aggiunto 22.07.2020 al 10:40
Odgođen koncert Željka Joksimovića

Odgoda nastupa Željka Joksimovića u Opatiji

Zbog pogoršane epidemiološke situacije vezane uz COVID-19, novih mjera Republike Hrvatske i MUP-a o zabrani prelaska granice kojima se onemogućuje dolazak izvođača i popratnog osoblja, prisiljeni smo odgoditi koncert Željka Joksimovića planiran za 24.7.2020. godine na Ljetnoj pozornici u Opatiji.

Iako je nastup pravovremeno dobio zeleno svjetlo Stožera i javnog zdravstva, ispoštovane su sve epidemiološke mjere i preporuke, a izvođači su dobili valjane dozvole o radu izdane od MUP-a i Pozivni dokument za ulazak u RH te su negativni na COVID-19, danas smo primili novu obavijest od strane MUP-a kojom se sukladno novonastaloj situaciji – neovisno o prethodno ispoštovanim mjerama i dobivenim dozvolama – privremeno ne dozvoljava ulazak u RH građanima trećih susjednih zemalja čime se ulazak u RH više ne dozvoljava ni planiranom izvođaču i popratnom osoblju.

Iz tog smo razloga prisiljeni odgoditi nastup Željka Joksimovića planiran za 24.7.2020. na Ljetnoj pozornici u Opatiji i čim epidemiološki uvjeti to dopuste, u najkraćem mogućem roku ćemo objaviti zamjenski datum nastupa.

Kupljene ulaznice će vrijediti za novi datum, a oni koji žele povrat novca mogu ga ostvariti na mjestima gdje su ulaznice kupljene.

Svi kupci koji su ulaznice kupili putem web trgovine mojekarte.hr, dobiti će na adresu e-pošte upute za daljnje korake!